Yhdistys

Helsingin City Markkinointi ry on toiminut jo 25 v. ajaen alueen eri toimijoiden etuja ja toimintaedellytyksiä.

Toiminnan tavoitteena on verkostoitua keskustan alueella toimivien yritysten ja muiden yhteisöjen kesken, lisätä alueen toimijoiden ja kaupungin välistä vuorovaikutusta sekä tiedonkulkua. Tavoitteena on myös parantaa kaupungin eri hallintokuntien ymmärrystä ydinkeskustan kannattavan liiketoiminnan ja sen kehittämiselle asettamista vaatimuksista.

Helsingin City Markkinointi ry:n toimintaidea:

"Yhdistyksen tarkoitus on kehittää Helsingin ydinkeskustan yritystoiminnan edellytyksiä, vahvistaa positiivista mielikuvaa keskustasta ostos- ja palvelualueena, sekä kehittää alueella toimivien yhteistyötä ja keskinäistä vuorovaikutusta."

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan:

• ylläpitää ja vahvistaa keskustan vetovoimaisuutta

• kehittää alueella toimivien yhteistyötä ja keskinäistä vuorovaikutusta

• järjestämällä jäsenilleen informaatiotilaisuuksia

• järjestämällä toiminta-alueellaan yleisötapahtumia (Joulu)

• tekemällä aluetta entistä tunnetummaksi ja houkuttelevammaksi ostos- ja palvelualueena

• antamalla ehdotuksia ja lausuntoja jäsenilleen, alueen kiinteistönomistajille, kehitysyhtiölle ja viranomaisille alueen toimivuuden parantamiseksi

• pitämällä yhteyttä sidosryhmiin kuten matkailu- ja kaupungin- viranomaisiin sekä mediaan

Yhdistys ei harjoita liiketoimintaa eikä sen tarkoituksena ole voiton tai taloudellisen ansion hankkiminen.

Miten mukaan HCM:n jäseneksi?

Yhdistyksen jäseniksi pääsevät hallitukselle tehdystä hakemuksesta kaikki yhdistyksen toiminta-alueen yrittäjät, vuokralaisina olevat tai liikehuoneistonsa omistavat yksityiset henkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt.

Yhdistyksen jäseniä ovat mm. alueen kauppakeskukset, tavaratalot, kiinteistönomistajat, lukuisat ravintolat sekä erikoisliikkeet.

HCM jäsenyritykset:

Esko Lindrooos Oy

Doc's Oy / Ravintola Iguana

Bonnier Books / Akateeminen kirjakauppa

Lisäksi Helsingin kaupungin edustaja äänettömänä jäsenenä.

Operatiivinen toiminta:

Yhdistyksen operatiivista toimintaa johtaa toiminnanjohtaja, joka raportoi suoraan hallitukselle.

Jos haluat kuulla yhdistyksen toiminnasta lisää tai haluaisit liittyä jäseneksi, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Krista Östman

krista.ostman (at) helsinkicity.fi

puh. 045-278 1278

IMG_6264-02-01.jpeg
IMG_6235-02-01.jpeg
IMG_6247-02-01.jpeg

HCM:n hallitus

Yhdistyksen hallituksessa toimii 4–10 jäsentä, jotka edustavat alueen toimijoita. Vuoden 2020–2021 hallitukseen kuuluvat:

IMG_6256-01-01-01.jpeg
IMG_6287-02-01.jpeg

Peggy Bauer

puheenjohtaja /

Torikorttelit

Peggy Bauer, puheenjohtaja / Torikorttelit

Tanja Lehmonen, varapuheenjohtaja / Fazer

Mervi Jäntti / Sponda

Jenni Pöllänen / Stockmann

Minna Maarttola / Helsingin kaupunki

Ville Laurila / Ilmarinen

Sabrina Klimscheffskij / Rafla.fi

Elena Heiska / Kämp Collection Hotels

Pia Lindborg / A. Ahlström Kiinteistöt

Yhdistys

Helsingin City Markkinointi ry:n toimintaidea:

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan:

• ylläpitää ja vahvistaa keskustan vetovoimaisuutta

• kehittää alueella toimivien yhteistyötä ja keskinäistä vuorovaikutusta

• järjestämällä jäsenilleen informaatiotilaisuuksia

• järjestämällä toiminta-alueellaan yleisötapahtumia (Joulu)

Miten mukaan HCM:n jäseneksi?

HCM jäsenyritykset:

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Stockmann Oyj Abp

Kauppakeskus Citycenter / Sponda Oyj

HOK-Elanto/ Sokos -tavaratalo

S-market keskusta

Food Market Herkku

HOK-Elannon ravintolat: Kaisla, Corner Mikonkatu, Amarillo ja Mummotunneli, Casa Largo, Coffee House, Vltava, Pickwick Kaivokatu, Kappeli, Fafa´s, La Famiglia, Olhus Kopenhavn & Stockholm, Zetor ja Dubliner.

Helsingin Leijona Oy / Torikorttelit

Ahlström Capital Oy

Kauppakeskus Kluuvi Oy

Kauppakeskus Kämp Galleria

Karl Fazer Café, Kluuvikatu

Kämp Group Oy / Hotelli Kämp & GLO hotel

Rafla.fi: ravintolat: Santa Fe, Grande Grill, Pizzeria & Spagetteria ja Morrisson´s

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Kiinteistö Oy Helsingin Rautatalo

HYY Kiinteistöt

WestInvest K3 Oy

Kiinteistö Oy Gaselli

Kiinteistö Oy Pohjoisesplanadi 37

Kiinteistö Oy Mikonkatu 2- Pohjoisesplanadi 35

Fazer Ravintolat /Stockmann

L-Fashion Group Oy

Kankurin Tupa Ky

Halti Oy

Esko Lindrooos Oy

Doc's Oy / Ravintola Iguana

Bonnier Books / Akateeminen kirjakauppa

Suomalainen kirjakauppa, Aleksanterinkatu

Lisäksi Helsingin kaupungin edustaja äänettömänä jäsenenä.

Operatiivinen toiminta:

Krista Östman